Vi är nu i ett expansivt skede och söker ytterligare en Landskapsarkitekt med erfarenhet till vårt kontor i Billesholm.

Vi arbetar i team med landskapsarkitekter och landskapsingenjörer. Det är inspirerande, utvecklande och vi kompletterar varandra med olika utbildningar och erfarenheter. Bra för våra kunder och bra för oss.

Ömsesidig respekt för varje persons kunnande och erfarenheter är viktigt för oss. Det är också betydelsefullt för oss att våra medarbetare är drivande, flexibla och har stor initiativförmåga, då varje medarbetare har stor frihet, men också ett stort ansvar. Det är sådant som gör jobbet intressant och omväxlande.

Tjänsten

Personen vi söker ska kunna driva egna projekt, arbeta självständigt, kreativt, strukturerat och med stort ansvarstagande.

Du har god administrativ förmåga, är en skicklig gestaltare med god växtkännedom och har erfarenhet av höjdsättning. Du är van att arbeta i program som AutoCAD, SketchUp och Adobe-programmen.

Du kommer i huvudsak arbeta med projektering och planering men även med besiktningar samt vård- och underhållsplaner för kyrkogårdar.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från liknande arbete, samt att ha arbetat med tekniska beskrivningar och AF-delar. Meriterande är tidigare erfarenhet av projektering av yttre VA och dagvattenhantering.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

På vår hemsida, www.parksyd.se, kan man se vilka olika typer av projekt vi arbetar med.

För mer information kontakta Thomas Nilsson tel 0766-45 23 00 eller thomas.nilsson@parksyd.se

Körkort B fordras. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2021-09-12. Ansökan via e-post till thomas.nilsson@parksyd.se