Vi är nu i ett expansivt skede och söker Markprojektör med erfarenhet till vårt kontor i Billesholm, utanför Helsingborg.

Vi arbetar i team med landskapsarkitekter och landskapsingenjörer. Det är inspirerande, utvecklande och vi kompletterar varandra med olika utbildningar och erfarenheter. Bra för våra kunder och bra för oss.

Ömsesidig respekt för varje persons kunnande och erfarenheter är viktigt för oss. Det är också betydelsefullt för oss att våra medarbetare är drivande, flexibla och har stor initiativförmåga, då varje medarbetare har stor frihet, men också ett stort ansvar. Det är sådant som gör jobbet intressant och omväxlande.

Tjänsten

Personen vi söker ska kunna driva egna projekt, arbeta självständigt, kreativt, strukturerat och med stort ansvarstagande.

Du är ingenjör och/eller har arbetat med arbetsledning inom entreprenadbranschen.

Du kommer att arbeta med Markprojektering, VA-projektering, höjdsättning, ta fram Tekniska beskrivningar och AF-delar samt arbeta med kalkyler.

Du ska ha god administrativ förmåga och vara van att arbeta i AutoCAD.

Krav: Erfarenhet från liknande arbete. Goda kunskaper i svenska

språket. B-körkort.

För mer information kontakta Thomas Nilsson tel. 0766-45 23 00 eller thomas.nilsson@parksyd.se

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2020-10-23. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Ansökan via e-post till thomas.nilsson@parksyd.se