Sedan Coronavirusets utbrott har vi noggrant följ utvecklingen. Vi följer myndigheternas instruktioner, råd och vägledning samt genomför uppföljningar i vår egen verksamhet för säkerställa att vi vidtar de åtgärder som krävs. Både våra kunder och medarbetares säkerhet är av största vikt.

Vi har bland annat infört ett antal åtgärder för att säkerställa att våra medarbetare har en säker och trygg arbetsplats, att vi minimerar smittspridningen i vår dagliga verksamhet och för att fortsatt kunna erbjuda god leverans.

Hur påverkas du som kund?

  • Vi bedriver ordinarie verksamhet i den mån det går. För tillfället har vi liten påverkan i vår verksamhet men det kan förändras snabbt.
  • Vi kan komma att få förseningar i leveranserna pga. sjukdom.
  • Vi kommer att agera proaktivt och föreslå moment som kan prioriteras i det fall vi riskerar att få en försenad leverans då vårt mål är att den totala upplevelsen av utemiljön blir så bra som möjligt.

Det är en svår tid för hela vårt samhälle och vi tror och hoppas på förståelse från våra kunder för att vissa förseningar kan uppstå i denna situation. Vi kommer givetvis att göra vad vi kan för att minimera påverkan.

Kontakta oss gärna om ni har några frågor.

Med vänlig hälsning,

PARK i Syd