Vi söker landskapsarkitekt

 In landskapsarkitekter

Vi är nu i ett expansivt skede och söker ytterligare en Landskapsarkitekt med erfarenhet till vårt nya kontor i Billesholm, som vi flyttar till i februari 2020.

Personen vi söker ska kunna driva egna projekt, arbeta självständigt, kreativt, strukturerat och med stort ansvarstagande.

Du har god administrativ förmåga och är en skicklig gestaltare med god växtkännedom. Du är van att arbeta i program som AutoCAD, SketchUp och Adobe-programmen. Du kommer bland annat att arbeta med projektering, planering, besiktningar samt vård- och underhållsplaner för kyrkogårdar.

Meriterande är tidigare erfarenhet från liknande arbete, samt att ha arbetat med tekniska beskrivningar och AF-delar.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Om oss

P.A.R.K. i Syd AB är ett projekterings- och anläggningsföretag som arbetar med utemiljöer till kommuner, bostadsföretag, bostadsrättsföreningar, kyrkor, privata fastighetsägare mm. Genom egen personal utförs våra tjänster med engagemang, kompetens, erfarenhet och personlig service.

I vårt dagliga arbete projekterar och anlägger vi utemiljöer. PARK utför också vård- och underhållsplaner samt entreprenad- och lekplatsbesiktningar.

Vi arbetar i team med landskapsarkitekter och landskapsingenjörer. Det är inspirerande, utvecklande och vi kompletterar varandra med olika utbildning och erfarenheter. Bra för våra kunder och bra för oss.

PARK är lite annorlunda i förhållande till andra företag i vår bransch. Vi kombinerar konsultuppdrag med anläggnings- och skötseluppdrag i samma företag. Genom denna mix av tjänster får PARK en unik erfarenhetsåterföring som vi tar med oss till framtida projekt.

Ömsesidig respekt för varje persons kunnande och erfarenheter är viktigt för oss. Det är också betydelsefullt för oss att våra medarbetare är drivande, flexibla och har stor initiativförmåga, då varje medarbetare har stor frihet, men också ett stort ansvar. Det är sådant som gör jobbet intressant och omväxlande.

PARK är ett företag med bred kompetens och stor erfarenhet. Vi gör som andra, men på ett litet annat sätt. PARK förnyar, vårdar och utvecklar gröna ytor med hela kompetensen i ett och samma företag.

För mer information

För mer information kontakta Thomas Nilsson tel 0766-45 23 00 eller thomas.nilsson@parksyd.se

Körkort B fordras. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2020-02-15. Ansökan via e-post till thomas.nilsson@parksyd.se 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt