PARK green 4F

P.A.R.K. i Syd AB är ett projekterings- och anläggningsföretag som arbetar med utemiljöer till kommuner, bostadsföretag, brf föreningar, kyrkor, privata fastighetsägare mm. Genom egen personal utförs våra tjänster med engagemang, kompetens, erfarenhet och personlig service.

Vi söker Anläggnings- och skötselarbetare samt Landskapsarkitekt

 

Landskapsarkitekt

I vårt dagliga arbete projekterar vi bostadsområden, parker, förskolor, äldreboenden, kyrkogårdar, äventyrsgolfbanor m.m. PARK utför även vård- och underhållsplaner samt entreprenad- och lekplatsbesiktningar.

Vi arbetar i team med landskapsarkitekter och landskapsingenjörer. Det är inspirerande, utvecklande och vi kompletterar varandra med olika utbildning och erfarenheter. Bra för våra kunder och bra för oss.

PARK är lite annorlunda i förhållande till andra företag i vår bransch. Vi kombinerar konsultuppdrag med anläggnings- och skötseluppdrag i samma företag. Genom denna mix av tjänster får PARK en unik erfarenhetsåterföring som vi tar med oss till framtida projekt.

Ömsesidig respekt för varje persons kunnande och erfarenheter är viktigt för oss. Det är också betydelsefullt för oss att våra medarbetare är drivande, flexibla och har stor initiativförmåga, då varje medarbetare har stor frihet, men också ett stort ansvar. Det är sådant som gör jobbet intressant och omväxlande.

PARK är ett företag med bred kompetens och stor erfarenhet. Vi gör som andra, men på ett litet annat sätt. PARK förnyar, vårdar och utvecklar gröna ytor med hela kompetensen i ett och samma företag.

Tjänsten

Vi är nu i ett expansivt skede och söker en landskapsarkitekt med erfarenhet till vårt kontor i Mörarp, utanför Helsingborg.

Personen vi söker ska kunna driva egna projekt, arbeta självständigt, kreativt, strukturerat och med stort ansvarstagande.

Du är en skicklig gestaltare med god illustrationsförmåga, har god datorvana med mycket goda kunskaper i programvaror som InDesign, Photoshop, Illustrator, AutoCAD och SketchUp.

Meriterande är tidigare erfarenhet från liknande arbete samt att ha arbetat med tekniska beskrivningar, AF-delar och projektledning.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

För mer information kontakta Thomas Nilsson tel 0766-45 23 00 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Körkort B fordras, heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2018-02-23. Ansökan via e-post till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 

 

 

Anläggnings- och skötselarbetare

Då vi har fått in nya uppdrag behöver vi stärka upp vår personalstyrka på anläggnings- och skötselsidan. Hos oss får du ett mycket omväxlande arbete med många olika arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:

-       Skötsel och underhåll av grönytor. 

-       Anläggning av lekplatser, parker, bostadsgårdar, kyrkogårdar och äventyrsgolfbanor. 

Kvalifikationer:

-       Trädgårdsutbildning/Bygg- och anläggning.

-       Vana av maskinkörning med jordbrukstraktor, hjullastare och åkgräsklippare. 

-       Minst B-körkort, övriga förarbevis och körkort är meriterande.

-       Serviceinriktad och trivs med mycket kontakter, såväl internt som externt. 

-       God samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt. 

-       Noggrann, ordningsam och har stor social kompetens. 

-       Viss datavana. 

 

Du är en ansvarsfull person med social kompetens och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du tycker om att serva, lösa problem och att ha ordning och reda. Du ska ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta Thomas Nilsson tel 0766-45 23 00 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Körkort B fordras, heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2018-02-23. Ansökan via e-post till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.