Affärsområden

Vi hjälper dig och tar fram fakta och ser de totala möjligheterna och ansvarar för hela uppdraget. Ända från analys och projektering till att anlägga och vårda området. Långsiktigt och i nära samarbete.

Vi gör det enkelt genom snabba kontaktvägar genom en kontaktperson som skapar säkrare informationsöverföring. Med PARKs erfarenheter säkerställes att hela projektet löper på ett optimalt sätt från planering till genomförande och avslutande besiktningskontroll. Erfarenheterna visar också att om hela entreprenaden utförs på ett och samma företag så uppkommer färre tilläggsarbeten. Det blir med andra ord rätt från början.

Genom det totala ansvaret skapas de bästa förutsättningarna även för lägre driftskostnader, mindre underhåll och längre livslängd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Projektering/Konsult

Vi anpassar oss efter ditt behov och hjälper dig med allt från enkla skissförslag till färdiga bygghandlingar. Vi erbjuder även lekplatsbesiktning, utbildning, samt framtagning av skötsel- och utvecklingsplaner.

Trädgårdsanläggning

Anläggningsarbetet handlar inte bara om att plantera vackra växter och att lägga plattor utan också om att den färdiga anläggningen ska vara funktionell och hålla en lång tid framöver. Vi planerar arbetet så att byggplatsen hålls funktionsduglig på ett snyggt och bra sätt under byggtiden. Material och maskiner kommer på plats, samtidigt som vår personal bygger anläggningen med stort engagemang och hög kvalitet. I detta arbete är självklart vår personal viktig, men också vårt nät av leverantörer, som ger de logistiska möjligheterna. Är anläggningen rätt byggd enligt konstens alla regler så kommer den att hålla under lång tid framöver. Det är detta vi kallar anläggning.

Trädgårdsskötsel

Utemiljöer behöver vårdas året runt och vi erbjuder ett totalansvar för detta, från ”vårstädningen” till gödsling och beskärning av buskar och träd. I åtagandet kan även snöröjning ingå eller erbjudas som en separat tjänst. Ibland behöver man förstärkning för att komma ikapp och då erbjuder vi även detta, så att trädgården går i takt med tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt